Επικοινωνήστε μαζί μας στο 24130 15016

Ανακοινώσεις

Δηλώσεις ΟΣΔΕ 2018

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής δηλώσεων καλλιέργειας ΟΣΔΕ 2018.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά και κλείστε ραντεβού έγκαιρα!

Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου, ημέρα Τρίτη ενώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, θα επιβληθεί ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων).

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Παράταση για το Μέτρο 9 «Σύσταση και Οργάνωση Ομάδων Παραγωγών»

Με σημερινή τροποποίηση της σχετικής ανακοίνωσης του ΥΠΑΑΤ, δόθηκε παράταση υποβολής αιτήσεων για τις ομάδες παραγωγών για την ένταξή τους στο Μέτρο 9 «Σύσταση και Οργάνωση Ομάδων Παραγωγών» που πριμοδοτεί με έως 100.000 ευρώ ετησίως τα νέα συλλογικά σχήματα, με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στήριξης να ορίζεται η 9η Ιουλίου 2018.

ΠΗΓΗ: minagric.gr

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Ρεπορτάζ για τα Αρωματικά Φυτά στην AGRICOLA της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

Στο ένθετο AGRICOLA της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η δημοσιογράφος κυρία Αγγέλου, έχει δημοσιεύσει ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα αρωματικά φυτά στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ιδέα, τις τιμές και τις εγχώριες αλλά και μη πωλήσεις.

Στο ρεπορτάζ, συμμετέχει και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιλελέρ, παρέχοντας πληροφορίες για τις καλλιέργειες που αφορούν όχι μόνο τοους παραγωγούς που ασχολούνται με την καλλιέργεια, αλλά και νέους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Ευχές για καλό Πάσχα

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλελέρ, σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Προηγούμενα Άρθρα